Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesokaka med avakadokräm

 
Skriv ut

Länge sedan jag gjorde denna kaka men den är god ändå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör allt i mixern till en kräm.
  2. Formen smörjes med smör eller margarin och degen trycks ut i pajformen. Grädda ca 1 timme i 175 graders ugnsvärme.
  3. Servera kakan med vispad grädde till krämen som ni har lagt över den ljumma och färdiggräddade pajen.
  4. Koll av avakado: Om den spetsiga delen är mjuk så är den mogen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.