Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesokroketter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ngt att testa från det ryska köket...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä ett durkslag med en kökshandduk. Låt Keson rinna av däri under natten. Blanda Keso, äggulor, vetemjöl och socker till en lös smet.
  2. Forma till små runda kroketter med mjölade händer. Stek dem i smör, ca 2 min på varje sida. De ska få en gyllenbrun, frasig yta.
  3. Servera med lätt crème fraiche, en klick svart stenbitsrom och saltgurka. De salta tillbehören ger en utmärkt brytning till de något söta kroketterna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.