Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesopirog

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Bra till buffén eller knytkalaset. Lika god varm som kall

Ingredienser

Instruktioner

Blanda först ihop alla inredienser till degen och låt vila svalt. Kavla ut till 35X40 cm och lägg på fyllningen. vik ihop och pensla med äggoch grädda i 25-30 min. i ca 200 grader Fyllning: Strimla purjo och fräs tillsammans med champinjoner. tillsätt salt och peppar. rör i perslja skinka och paprika. Ta kastrullen från värmen och strö över mjölet. tillsätt gräddfilen och rör om. Skär pirogen i lagomt stora "skivor" när den svalnat lite

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.