Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ketchuptorsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Många har skrattat åt mig när jag berättar om ketchuptorsk. De som smakat skrattar inte. Såsen är underbar att mosa potatis i.

Ingredienser

Instruktioner

Slå på ugnen på 225 grader. Dela torsken i fyra bitar och lägg i en form, salta och peppra. Skiva löken. Fräs löken gyllengul i smör. Fördela löken på torskbitarna. Blanda grädde och ketchup. Häll blandningen över fisken. Stek i ugnen ca 25 minuter. Servera med kokt potatis och rårivna morötter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.