Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kex

 
Skriv ut

Havrekex. Goda, blir många kex. Gör halva degen och låt vila över natten tillsätt resten och baka ut dagen efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och blanda ihop smör, havregryn, mjölk, olja och socker efter smak. Låt vila över natten.
  2. Tillsätt mjölet och hjorthornsaltet. Kavla ut på bakplåtspapper. Nagga, skär ut rutor. Grädda i 200° tills de fått fin färg. Eftertorka kexen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.