Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kexchoklad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Väldigt nära originalet och väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ett tunt lager nutella på ett smörgåsrån, lägg ett till över. Lagret ska vara tunt, men tillräckligt tjockt för att två rån ska fästa ihop. Fortsätt varva tills du har ca 4 rån. Det ska bara vara nutella mellan, inte överst och underst. Gör så många du vill ha. Man kan dela dem på mitten längs med eller tvärs över med en riktigt vass kniv om man vill ha dem lite mindre. Smält sedan chokladen och doppa dem runt om så det täcker hela. Låt stelna på plåtpapper.
  2. GOTT! :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • iokaste 1 mars 2012

    Åh så mumsigt det blev! Jättegott! Och roligt att göra också, lite pyssligt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.