Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kexchoklad

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Gott godis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en form som är 20x30 cm med oljat bakplåtspapper.
  2. Blanda choklad, socker, matfett och grädde i en tjockbottnad kastrull. Låt blandningen smälta och sedan koka några min under omrörning. Häll ett lager choklad i formen och täck med smörgåsrån. Upprepa och täck till sist med chokladen. Låt stelna och skär blocket i 24 bitar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Annafbg 18 juli 2009

    Oj så gott! En jättegod munsbit till kaffet på maten, fast det räcker ju inte med en förstås... Chokladkrämen måste vara jättegod till glass också innan den har stelnat, det tänkte jag testa någon gång.

  • Cassiopeya 21 december 2011

    Ganska enkelt att göra, och väldigt gott! Hade inte tillräckligt med ljus blockchoklad hemma, så tog hälften ljus/hälften mörk blockchoklad. En god men kanske lite "vuxen" smak:P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.