Klä en form som är 20x30 cm med oljat bakplåtspapper.
Blanda choklad, socker, matfett och grädde i en tjockbottnad kastrull. Låt blandningen smälta och sedan koka några min under omrörning.
Häll ett lager choklad i formen och täck med smörgåsrån. Upprepa och täck till sist med chokladen. Låt stelna och skär blocket i 24 bitar.
Oj så gott! En jättegod munsbit till kaffet på maten, fast det räcker ju inte med en förstås...
Chokladkrämen måste vara jättegod till glass också innan den har stelnat, det tänkte jag testa någon gång.
Cassiopeya21 december 2011
Ganska enkelt att göra, och väldigt gott! Hade inte tillräckligt med ljus blockchoklad hemma, så tog hälften ljus/hälften mörk blockchoklad. En god men kanske lite "vuxen" smak:P
Oj så gott! En jättegod munsbit till kaffet på maten, fast det räcker ju inte med en förstås... Chokladkrämen måste vara jättegod till glass också innan den har stelnat, det tänkte jag testa någon gång.
Ganska enkelt att göra, och väldigt gott! Hade inte tillräckligt med ljus blockchoklad hemma, så tog hälften ljus/hälften mörk blockchoklad. En god men kanske lite "vuxen" smak:P