Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kexchokladpaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 7 timmar
Skriv ut

En riktigt god, men mäktig paj!

Ingredienser

Instruktioner

Krossa kexchokladen och blanda med det smälta margarinet. Häll massan i en smord pajform, ca 24 cm. Grädda i mitten av ugenen i 175* ca 6 minuter. Smält blockchokladen och blanda med vispgrädden. Rör i vaniljsockret och äggulorna. Låt svalna och bred det sen över pajskalet. Låt stå kallt i kylskåpet i ca 4 timmar ellr i frys ca 2 timmmar. Servera med grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.