Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kexchokladpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Supersmarrig, en riktig tjejefterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

1. Krossa kexchokladen i matberedare 2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om 3. Häll smeten i en smord pajform 4. Grädda i 175 grader i 6 min 5. Låt svalna 6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden 8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna 9. Låt svalna en stund 10. Bred över pajskalet 11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar 12. Servera med grädde eller vaniljglass

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carina 16 maj 2008

    hej denna paj var mycket omtyckt ingen utav gästerna kunde säga att det var gjort på kexchoklad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.