- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En farligt god efterrätt
Instruktioner
- sätt ugnen på 175 grader
smöra en pajform
bryt ner kexchokladen i mindre bitar och lägg ner detta i en matberedare o krossa det där. tillsätt nu det smälta margarinet o blanda runt så du får en jämn smet. Häll sedan detta i den smorda pajformen och bre ut så att det ligger jämn fördelat i pajformen. Grädda detta i ugnen i ca 6 minuter, ta ut och låt svalna. Smält nu blockchokladen och blanda ner grädden (ovispad) i den smälta blockchokladen. När detta är blandat i en jämn smet blanda ner vaniljsocker och äggulorna. Låt även chokladsmeten svalna en liten stund. Bre sedan ut chokladsmeten över pajskalet, jämnt fördelat. Ställ in detta i kylen där ska det stå i ca 4 timmar innan serveringen.
- servera detta med vispad grädde eller vaniljglass
Publicerat den
1 oktober 2007
Skriv kommentar