Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kexkaka

 
Skriv ut

För chokladälskare!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en avlång form, som rymmer ca 1 1/2 l, med bakplåtspapper.
  2. Smält kokosfett och choklad på svag värme i en kastrull. Låt det svalna.
  3. Vispa ägg och florsocker pösigt. Rör försiktigt ner det ljumma chokladfettet.
  4. Häll lite chokladsmet i formen så att det täcker botten. Varva sedan kex och smet. Låt formen stå i kylskåp tills kakan har stelnat, gärna över natten.
  5. Stjälp upp kakan och skär den i tunna skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.