En god frisk maj som härstammar från Key West i Florida, jag åt den här pajen första gången i New York på nyårsafton och fastnade direkt. Till alla pajälskare där ute, baka den här!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Den här pajen låter riktigt frisk och god, den ska jag absolut göra.
Det gör du verkligen rätt i :) bakade den till skolavslutningen och de slickade formen ren så att säga!
Jättegod blev den! Dock rev jag ner lite limeskal också, det blev braa. Testar nu att göra den igen, dock sätter jag jordgubbar på den denna gång :)
Mumma
Ska baka detta recept nu till helgen. Men ska den inte gräddas ytterligare efter att man hälls kondenserad mjölk på botten i formen?
Vad kunde hända, pajen stelnade absolut inte! Den stod i kylen hela natten och det rann från mitten när vi försökte dela. Barnen tyckte att det var gott ändå :) men det hela såg ut som digestivesmulor med sås, imho.
Hej alla! Nej den ska inte gräddas ytterligare, då blir själva fyllningen brun och ful. Konstigt att den inte stelnade, den ska vara krämig och kanske något rinnig men ändå kompakt. Du får testa igen och hoppad på det bästa. Tur att kidsen gillade den, det är ju smaken som räknas ;)