Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Keylime pie med fläder

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så härligt god till fikan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Smält smöret. Kör kex och smör i en mixer tills kexen är finfördelade. Tryck ut i en pajform och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter.
  3. Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Vispa äggulorna lätt och rör samman med kondenserad mjölk och fläderblomssaft.
  4. Smält gelatinet i limejuicen på låg värme i en kastrull. Häll ner i krämen under omrörning.
  5. Häll blandningen i pajskalet och låt stå i kyl ca 4 timmar.
  6. Garnera med fläderblommor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.