Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kickas Kanelisar

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Super goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken fingervarmt…lägg i margarinet o låt svalna lite innan de hälls på jästen… Lägg jästen i en bunke med strösocker o vispa runt till Jästen är smält,,, häll på mjölken o vispa runt,, lägg i ägget o vispa runt,,, Häll på vetemjölet o bland till lagom deg,, Låt jäsa i 30 minuter Under tiden blandar man fyllningen,,,,
  2. 125gr margarin rumsvarm 1dl strösocker o 2 msk kanel Blanda till slätt smet Låt inte de blir för mjukt! Kyl till du har arbetat degen klart och rullat ut plattor som man gör vid vanliga bullar Antingen kan man rulla dem eller göra knyt bullar av dem
  3. Rullar man så har man bullpapper, annars bakar man knytarna på bakplåtspapper. Låt jäsa 30 minuter Pensla med ägg o på med pärlsocker. Baka till dem är gyllenbruna, ca 12 minuter
  4. Lycka till!!!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nallemamma 2 juli 2008

    fniss måste säga att dessa e sååå goda hahaha,, konstit,, de e mina!! kramen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.