Värm mjölken fingervarmt…lägg i margarinet o låt svalna lite innan de hälls på jästen…
Lägg jästen i en bunke med strösocker o vispa runt till
Jästen är smält,,, häll på mjölken o vispa runt,, lägg i ägget o vispa runt,,,
Häll på vetemjölet o bland till lagom deg,,
Låt jäsa i 30 minuter
Under tiden blandar man fyllningen,,,,
125gr margarin rumsvarm
1dl strösocker o 2 msk kanel
Blanda till slätt smet
Låt inte de blir för mjukt!
Kyl till du har arbetat degen klart och rullat ut plattor som man gör vid vanliga bullar
Antingen kan man rulla dem eller göra knyt bullar av dem
Rullar man så har man bullpapper, annars bakar man knytarna på bakplåtspapper.
Låt jäsa 30 minuter
Pensla med ägg o på med pärlsocker.
Baka till dem är gyllenbruna, ca 12 minuter
fniss måste säga att dessa e sååå goda hahaha,, konstit,, de e mina!! kramen