En jättegod och snabbgjord rabarberpaj som alla vill ha receptet på!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Provat att göra den med fast smör, fast tog då ca 200g istället. Det blev kanon bra. En god paj.
Mums! Denna är jättegod, vet inte hur många gånger jag gjort den! Tack för ett toppenrecept! Hälsningar Susanne
En lättgjord paj, som alltid gör succé.
kanon god! Fem poäg frå hela familjen :o)
Söt men god. Rabarber kräver ju en hel del sötma som balanserar syran. Enkel och snabblagad.
Jätte enkel o jättegod! Jag hade i liite mera socker, kanon. Tack för ett bra recept =)
Mycket god och enkel. Jag hade nog inte så mycket sirap som det stod i receptet utan ringlade på från flaskan ungefär så mycket jag tyckte verkade lämpligt och det blev lagom. Hade inget flytande margarin så jag smälte 100g istället vilket givetvis gick lika bra.
Hej! Tack för ett jättegott recept, jag bytte ut mjölet till Sempers gluten fria fin mix rakt av och det gick jätte bra.
Hej kanon god paj men jag hade inte så mycket sirap som det stog i receptet ringlade över lite från flaskan 5 poäng från mej
Mumsig, mumsig fem poängare!!!
Jag tyckte det var jättegott, men - recpetanarkist som jag är så hade jag verkligen inte så mkt sirap på. Jag smälte smör o blandade med det övriga. Barnen tyckte att det var lite ... surt... jag vill att rabarberpaj ska visa syra. Jag ger receptet en 4 för det är så enkelt! Förlåt att jag betygsätter när jag ändå inte gjort precis som du skrivit, men tänker att en 4 ändå är ett gott betyg?
God och lättlagad. Jag tog inte heller så mycket sirap så jag får väl skylla mig själv att några tyckte att den var i "suraste" laget. Jag tyckte den var perfekt med vaniljvisp till.
Verkligen gott! Har blivit gjord flera gånger här hemma. =)
Supergod!!!! Tack för ett jättebra recept! Blev till att dela med sig av receptet till gästerna :-)
Onödigt god =) Mycket bra rabarberpaj Tack
Snabb, enkel och god! Tänker använda det knäckiga täcket till andra pajer också, för det var bland det knäckigaste jag ätit! Helt perfekt!
Tog 100 g smör och smälte det, körde det sedan i matberedaren med socker och mjöl, perfekt smuligt! Blandade i lite äppelskivor också :) Supergott!
Ska testas idag med nyplockade rabarber! Tack för receptet!
Nu har vi testat med vårens första rabarber. Supergott! Jag ringlade en del av sirapen direkt på rabarbern innan jag lade på smuldegen (total mängd nog lite mindre än i receptet). Det blev precis lagom. Blir en favorit!
supergod! kommer att göras fler ggr!!
Kanongod paj! Detta kommer jag att göra om flera gånger.Tack för ett bra recept!
Fantastiskt god, har gjort den två gånger nu och det blev otroligt gott! Har länge letat efter någon krispig/knäckig paj och har nu äntligen hittat favoriten! tack!
Fantastisk
Fantastisk! T.o.m sambon, som aldrig äter paj, älskade denna. Tack för ett underbart recept!!
Vansinningt gott!!
Tack för det lättlagade och jättegodda receptet.Har gjort kakan flera gånger och fått mycket beröm för den. Karin
Jepp, jättegod! :) :)
Helt ok paj, men inte bättre än någon annan.
Mycket gott med täcket, och framför allt enkelt! Minskade dock på sockret, ½ dl socker och knappt 1 dl sirap.
Jättegod och verkligen lättbakad. Tack för bra recept
Äää... när det står "100 g smör & rapsolja" ska man då välja en av de eller ta båda eller vad? Jag fattar ine riktigt det, snälla förklara :) men den ser jättegod ut och ska absolut prova den när du ger mig svar :)
Hej Tittit-jippie! Din fråga angående Kickis knäckiga rabarberpaj så är det så att Arla har en produkt som heter Smör & rapsolja. Det är en gul flaska med en röd etikett på framsidan där det står Smör & rapsolja. Du hittar den i affären bland smör och flytande margarin. För att pajen ska bli så god som jag säger så måste du använda Arlas Smör & rapsolja. Smör & rapsoljan är även jättebra att använda i matlagningen suveränt bra att steka i. Hoppas du kommer att göra pajen och att du blir nöjd Mvh Anne-Marie
En jättegod paj som är lätt att göra! Tack för receptet :)
Enkel och smidig... dessutom mycket god :)
God och knäckig rabarberpaj, den kommer jag att göra fler gånger :)
Har gjort denna paj flera gånger nu i sommar. Väldigt omtyckt och lätt att göra! Högsta betyg från mig! Birm
Jättegod! Vi gör eget flytande "margarin" på smör och rapsolja (17% smör, 83% rapsolja, smältes ihop). Funkade finfint till det här receptet också! Minst lika bra som Arlas variant :)
Låter väldigt spännande. Bor i USA och har några svenskar som kommer över på fika idag, får bli detta jag bjuder dom på. Återkommer med resultatet :)
update: Detta va SJUKT gott. Jag äter igentligen inte kolhydrater men fuskade lite granna och det va SÅ värt det. En STOR femma får du av mig. Detta recept ska jag skicka vidare till svärmor, mamma och andra som ja tror skulle tycka om den. TACK!
kort och gott...en syndigt god rabarberpaj som verkligen har en knäckig yta.
WOW i\'m in love så underbart god
Kan inte annat än att hålla med föregående talare, Kanongod paj!! Ska göra den igen nu till efterrätt inför kvällens grillfest! Tack! :)
Jättejättegott! Jag bytte även ut 1 dl mjöl mot havregryn och det blev också bra.
Supergod!!!
Tyvärr så är det någon som har försökt att göra sig lustig och dagrum en bild på sig själv med mustasch :-(
Tyvärr är det någon som har försökt göra sig lustig genom att sätta in ett foto på sig själv med mustasch :-(
Fantastisk paj!! Andra gången jag bakar den idag, hade inget potatismjöl hemma så jag strödde över lite skorpmjöl.
Jag är inte så glad för rabarberpaj, men denna var underbart god. Den kommer jag att göra flera gånger. tack för gott o enkelt recept. Min blev lite för söt bara, tog nog för mycket sirap
Kanongod! Jag lade till lite cornflakes i smulet med, Strykande åtgång kan jag lova! Tack för tipset - det är sirapen o bakpulvret som är hemligheten tror jag!
Mycket god rabarberpaj. Kommer att använda detta receptet många gånger.
Ska testa detta recept, men byter ut sirapen mot ljust muscavadoråsocker och tillsätter min favorit pumpafrön (gott till allt) för en nötig karaktär.
Helt underbar
Helt fantastisk och så lätt att göra dessutom!
Mycket omtyckt i familjen, tack för receptet
Vill bara kommentera! det är någon som jag inte alls känner som har lagt in ett foto på sig i mitt recept. Jag har försökt få personen att ta bort fotot men utan resultat. Jag hoppas ni andra förstår och att ni kan frånse från fotot.
Vill bara göra en kommentar: det är någon som jag inte alls känner som har lagt in ett foto på sig på mitt recept. Jag har försökt få personen att ta bort fotot men utan resultat. Hoppas ni förstår :(
Som ni alla förstår så känns det här väldigt obehagligt!!
Nu är fotot borttaget! så nu kan ni bortse från mina tidigare kommentarer. Jag är väldigt glad att den här rabarberpajen har blivit så populär!!!
Gjorde pajen idag istället för födelsedagstårta till lilla hustrun. Hon blev mycket glad liksom jag. Receptet kommer nu att vara vårat standardrecept på rabarberpaj. Givetvis en fullpoängare.
Den blev god men jag måste ha gjort något fel, för den blev inte knäckig. Kanske lite för söt för att jag skall ge högsta betyg. Men en 4:a i betyg får den ändå.
Jättegod!
Bästa pajreceptet! Supergott även med blåbär eller andra valfria bär.
Enkelt, och den blev supergod, passar mig som inte är någon matlagningsfantast :-))
Supergod, lite utöver det vanliga!
Mums vad god den var och så härligt knäckig!
Mina amerikanska gäster tyckte det var jättegott! Jag tog en extra 1/2 msk potatismjöl för jag använde fryst rabarber. Jag bytte ut 1 dl mjöl mot 1 dl havregryn. Jag använde lönnsirap istället för ljus sirap och mätte inte utan hällde bara på rejält.