Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kickis krusbärsmarmelad

 
Skriv ut

En enkel marmelad som aldrig har misslyckats trots att den inte innehåller syltsocker. Rommen kan uteslutas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp krusbären tillsammans med vattnet. Tillsätt sockret, den större mängden om bären är knappt mogna.
  2. Koka livligt, utan lock, i 30 minuter innan kardemumman och limesaften tillsätts. Koka ytterligare 15 minuter. Skumma under hela koktiden.
  3. Ta av från värmen och rör ner rommen. Fyll marmeladen i väl rengjort konserveringsglas. Låt svalna och förvara i kyl.
  4. Flytande Atamon enligt doseringsanvisning kan jag rekommendera för att förlänga hållbarheten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.