Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärts- och bönsallad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett gott och matigt tillbehör till grillat kanske. Kikärtor och svarta eller röda bönor, blandat med soltorkade tomater och kryddade med vitlök och italienska smaker. Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kikärtor och bönor i lite vatten. Låt rinna av. Hacka vitlök, strimla och hacka soltorkade tomater. Löken hackas. Purjon strimlas fint.
  2. Blanda bönor, kikärtor och hacket i en skål där du redan blandat dressingen. Smaka av.
  3. Håller sig bra i kylen några dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.