Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärts- och tonfisksallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En bra lunchsallad med kikärter, tonfisk, kapris, rödlök, avokado och blandade grönsaker. Tonfisken får en krämig god smak när den blandas med kesella och créme fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av vattnet på tonfiskburkarna. Hacka rödlöken fint och blanda i en skål tillsammans med tonfisk, kapris, kesella, créme fraiche, kiikärter, salt och peppar.
  2. Koka sockerärterna så att de fortfarande är lite krispiga, skär avokado och paprika i bitar. Blanda grönsakerna med salladsblad och lägg upp tonfiskröran i mitten eller servera i två skålar så får man blanda själv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.