Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtsallad med ruccola och citrongräsdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det var jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka eller ånga broccoli och sockerärtor var för sig tills de är mjuka med tuggmotstånd. Låt rinna av och svalna.
  2. Skölj sallaten. Skala morötterna och fortsätt "skala" dem i långa band. Koka nudlarna tills de precis är mjuka. Skölj under kallt vatten och låt rinna av noga.
  3. Blanda broccoli, sockerärtor, rucolasallat, morötter, nudlar, kikärtor och koriander i en skål.
  4. Blanda eller mixa alla ingredienserna till dressingen. Häll dressingen över salladen eller servera den separat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.