Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtsbiffar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Med en burk kikärtor har du snabbt goda små biffar som passar att servera som drinktilltugg eller vegomiddag med ris och grönsaksröra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ärtor, mjöl och ägg till en slät färs. Krydda med salt, peppar och spiskummin.
  2. Bryn smör och klicka ned färsen i stekpannan med hjälp av en sked. Platta till biffarna och stek dem gyllenbruna på bägge sidor.
  3. Servera dem varma eller ljumma med en klick crème fraiche toppad med lök och koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.