Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtsbiffar med koriander, curry och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga vegetariska biffar med lite sting. Serveras med ris, mango chutney och naanbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Lägg fibrex i mjölk ca 20 minuter, för att svälla. Mixa kikärterna till en jämn massa. Blanda kikärterna med fibrexblandningen, majsstärkelse och ägg. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Skala och riv moroten fint. Skölj, dela, kärna ur och strimla chilin. Hacka koriander. Blanda morot, chili, koriander och curry i kikärtsfärsen. Stek små biffar i olja ca 3 minuter på varje sida.
  3. Servera kikärtsbiffarna med ris, mango chutney och naanbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.