Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtsgryta med asiatisk touch

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lite ovanlig kombination av smaker med förvånansvärt bra resultat. Vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Skölj och hacka paprikan. Skala och finriv morötterna. Fräs löken i en klick matolja och tillsätt paprikan och morötterna. Häll i kokosmjölken och tomatkrossen. Rör om. Tillsätt buljongtärning och tomatpuré. Blanda i kikärtor och haricots verts. Krydda efter tycke och smak. Låt puttra i ca 10 min.
  2. Servera till ris, bulgur etc.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eiros 7 december 2009

    Jättegod gryta! Kommer säkert att göra den fler gånger. Fast eftersom jag inte hade någon grön paprika hemma fick det bli röd i stället. Dessutom hade jag i ett par klyftor vitlök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.