Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtssallad med tonfisk, oliver och kapris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Avnjut gärna denna underbara sallad med ett glas svalt rosévin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av kikärtorna i ett durkslag och skölj dem i kallt vatten.
  2. Låt tonfisken rinna av i en sil. Skär tomater och paprika grovt. Skala och skär rödlöken i tunna skivor.
  3. Blanda kikärtor, tonfisk, paprika, rödlök och tomater med salladen.
  4. Garnera med oliver och kapris. Ringla över citronolja. Servera med grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.