Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kimchi, koreansk kål

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kålen i lagen. Låt dra i ett dygn. Skölj kålen i kallt vatten länge tills saltsmaken nästan är borta.Blanda ihop röran. Lägg lite av den mellan alla bladen i kålhuvudet. Lägg kålhuvudet i en plastpåse och knyt. Lägg kålen i rumstemperatur över natten. Lägg sedan in den i kylen och låt den ligga där i en vecka. Skär sedan upp kålen i skivor och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.