Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kimonas hasselbackspotatis med vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min version på hasselbackspotatis som både är enkelt och supergott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala potatisarna och skär skåror i dom. Skiva vitlöken och stick ner i skårorna. Häll lite olja i botten på en långpanna. Lägg ut potatisen och täck med smör/margarin. Jag använder Becel bordsmargarin då konsistensen är bra. Strö över aromat och ströbröd.
  2. Låt stå i mitten av ugnen.
  3. Servera med en grillad köttbit och valfri sås. Kokta sommargrönsaker är mycket gott till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anderstam 7 oktober 2012

    Mycket lyckad kombination. Bifogar en bild på kvällens potatisar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.