Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kimonas höstgratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Värmande på höstkvällen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en form. Lägg ett lager kasslerskivor på botten. Lägg ett lager skivad potatis, morot, svamp, lök och vitlök ovanpå. Fortsätt tills formen är full (det översta lagret ska bestå av potatis och morot).
  2. Blanda crème fraiche, matlagningsgrädde, dragon, aromat och svartpeppar och häll över gratängen. Strö sedan över mozzarella. Låt stå i ugnen på 175 grader i ca 45 minuter eller tills gratängen är gyllenbrun.
  3. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.