Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kimonas limekaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag ville piffa till silviakakan lite till midsommar, så jag tillsatte lime.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och socker. Rör ner vattnet, limesaften och mjölet blandat med bakpulvret. Grädda i ugnen ca 15 min på 175 grader. Kolla med sticka! Låt svalna.
  2. Smält margarinet. Blanda i övriga ingredienser och koka några minuter under ständig omrörning. Bred ut på kakan och strössla.
  3. Låt stå en stund så glasyren stelnat innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Leyka 31 oktober 2011

    Blev jättegod, limen fräschade upp rejält!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.