Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinagryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En sötsur gryta som går bra att göra klar i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn grytbitarna i smör. Ta upp dem ur stekpannan Skala och finfördela löken,purjolöken och champinjonerna Bryn på svag värme utan att de får färg. Lägg tillbaka grytbitarna i pannan. Skala och kärna ur äpplena.Skär i bitar Strimla bambuskotten. Lägg allt i pannan Häll på saltet,buljongtärningen, vattnet, farinet och vinägern. Låt alltsammans koka i 30 minuter tills köttet är mört. Skiva bananerna och lägg dem i pannan. Låt alltsammans bli varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.