Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god variant på fläskfilé, kan säkerligen göras på kycklingfilé också.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén och skär den i små tärningar. Stek det i pannan med lite smör tills det är brynt. Salta och peppra. Häll i grädden och curryn, låt puttra i 10-15 minuter. Skär under tiden tomaterna, gurkan och löken i små tärningar och häll upp i skålar, skiva bananen precis innan serveringen, häll upp nötterna och ananasen i skålar. Alla tillbehören ska ligga i varsin skål. Servera grytan med ris, tillbehören, mango chutney och sambal oelek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.