Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinagryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 1 cm strimlor. Bryn det i smöret i en stekpanna på medelstark värme. Lägg över köttet i en gryta. Bryn de avrunna champinjonerna och lägg dem i grytan.
  2. Häll buljong, sherry och soja i grytan och låt den koka på svag värme under lock tills köttet är mört, ca 15 minuter.
  3. Låt böngroddar och ananas rinna av, men spara ananasspadet. Skär ananansen i mindre bitar. Lägg böngroddar och ananas i grytan.
  4. Rör ut potatismjölet i ananasspadet och rör ner det i grytan. Låt den koka upp och smaksätt med ingefära och peppar.
  5. Servera med kokt ris och gärna en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.