Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinagryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Egen kinagryta , mkt god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet helt & krydda med salt & peppar. Klipp sedan köttet i mindre bitar & lägg i en gryta. Klipp även minimajsen i mindre bitar & häll i grytan. Häll i resten av ingredienserna.
  2. Låt koka på svag värme i ca 40 min eller tills köttet har blivit mört.
  3. Grytan ska smaka både lite sött & lite surt så ev kan man få ta i lite mera av sherry,soya,brun farin & vitvinsvinäger. Det är en smaksak.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.