Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinagryta med fläskkött

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Färgglad god och mager kinagryta !

Ingredienser

Instruktioner

Strimla och bryn fläskköttet med salt och svartpeppar. Lägg i den skivade löken när allt kött nästan är brynt. Skär moroten i fina stavar och purjon i skivor, och lägg i grytan. Häll på spadet från böngroddarna och låt puttra 6-7 minuter. Gör en redning på mjölet och spadet från bambuskotten. Red av. Strimla och lägg i paprikan. Rör ner bambuskott och böngroddar. Smaksätt med sambal oelek och soya. Låt det puttra ca 1 minut. Servera med jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lottelise 29 augusti 2009

    Provade det här receptet på jobbet men jag bytte ut fläskköttet mot nöt så att alla kunde äta. Den vart väldigt populär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.