Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinagryta med sötsur sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mm gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor och lägg i en bunke med soja och riven ingefära. Blanda runt så att alla bitarna får färg.
  2. Blanda ananasjuice med kycklingfond, vatten, majsstärkelse, vinäger, tomatpuré och socker i en gryta och rör om. Koka upp och tillsätt köttet lite i taget och rör om. Låt grytan sjuda i 5 minuter.
  3. Tillsätt skivade champinjoner, skivad purjolök, paprika och ananas i bitar. Låt allt sjuda i 2 minuter. Smaka av med salt och peppar och strö över sesamfrön. Servera grytan med jasminris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • essim 18 december 2010

    Ja, det här var verkligen gott. Gjorde dock dubbel sats av såsen då jag tyckte det var i snålaste laget.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.