Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinainspirerad biff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

hittade denna på www.gp.se men snitzade till med några färska tomatklyftor i åxå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Hetta upp en vid panna och stek köttstrimlorna i enbart olja i en drygt minut.
  2. Ta upp köttet och sätt tillbaka pannan på spisen. Tillsätt lite mer olja och stek wokgrönsaker och lökklyftor en dryg minut. Klicka i tomatpuré och strö över buljongpulver samt tillsätt vatten, rödvinsvinäger och socker. Blanda varsamt.
  3. Vänd ner köttet i pannan och låt allt bli riktigt varmt. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med ris och grovt riven isbergssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.