Du kommer inte att kunna motstå de här grillade revbenen med smak av honung och kryddor.
Instruktioner
- Dela revbenen med en vass kniv. Koka upp vatten i en stor kastrull. Lägg i revbenen, koka upp och låt koka 5 minuter. Låt revbenen rinna av väl. Lägg i en form av glas eller porslin.
- Blanda buljong, socker, honung, vitlök, ingefära, soja och tomatpuré i en liten kastrull och sjud på låg värme 10 minuter. Ta av från värmen och låt svalna. Häll marinaden över revbenen och vänd dem så att de täcks av marinaden. Täck över med plastfolie och kyl över natten. Vänd revbenen då och då.
- Sätt ugnen på 200 grader. Fyll en braspanna till hälften med vatten och lägg på ett galler. Lägg revbenen på gallret, sätt in i ugnen och stek 40 minuter. Vänd några gånger under tillagningstiden. Ta ut ur ugnen och servera varma.
Publicerat den
3 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar