Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinapanna

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Såsen är naturligtvis godast till denna rätt, jag gör alltid dubbel sats.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor, Klyfta löken. Hacka paprikan i tärningar, stek sedan lök, kött, paprikan. Salta, peppra. Efterstek tills köttet är genomstekt. (Apelsinsåsen) Koka upp grädden och smula sedan i buljongtärningen Tillsätt sedan juicen under omrörning: Koka såsen några minuter tills den har tjocknat lite. Smaka av med med salt och peppar. Några stänk av Tabascon sätter extra piff på det hela. Serveras med kokt ris..och en grönsallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.