Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar 45 minuter
Skriv ut

Denna kinasalladen har jag försökt att få receptet på runt om på olika Kinesrestauranger.Men sommaren 2005 fivk jag till rätt smak. Den är ljuvligt god om man älskar pizzasallad och gurka i lag (slanggurka på skånska) Den är fantastisk god på sommaren när det är varmt med ex ett vitlöksbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda lagen först och rör om så att socker och salt löser sig Strimla alla grönsaker fint,har du en "mandolin" är den perfekt för det går snabbare. Skär skinks,kyckling ev räkor om de är stora Blanda i hopa allt med lagen.En sallads tuppawereburk är perfekt. Låt dra minst 2 timmar.
  2. Smaklig spis Allabimma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.