Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk äggröra med tomater

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Finfin frukost på lördagar efter melodikrysset!

Ingredienser

Instruktioner

Knäck äggen i en skål. Vispa dem lätt. Värm 1 msk olja i en stekpanna eller wok och häll i äggen. Rör om när det börjar stelna så att slutresultatet blir små munsbitar av ägg. Ta upp och lägg på ett fat. Skär tomaterna i klyftor. Strimla salladslöken – ta undan lite till garnering. Värm resten av oljan i stekpannan eller woken. Fräs salladslöken 1 minut, tillsätt tomaterna och strö över socker. Låt fräsa tills tomaterna mjuknar, ca 1 minut. Häll tillbaka äggen i stekpannan och smaka av med salt. Garnera med strimlad salladslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.