Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk biffgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köper du inte färdiggrillat kött måste du börja med att steka och krydda köttet. Servera med kokt ris och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda soja, buljong, svamp, morot och selleri i en kastrull. Låt det koka på svag värme tills grönsakerna är knappt mjuka, ca 5 min.
  2. Tillsätt kött, groddar och bambuskott. Koka upp. Gör en redning av mjölet och 2 msk vatten, rör ner redningen i grytan.
  3. Lägg ner tomatklyftorna. Låt alltsammans koka ytterligare 2-3 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.