Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk böngroddsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Väldigt god rätt. Om man utesluter baconet blir den vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp baconet i 1 cm bitar. Skölj och ansa purjolöken, strimla den. Skölj och ansa paprikan, strimla dem. Häll böngroddarna i en sil och spola av dem med kallt vatten Låt rinna väl.
  2. Om champinjonerna är stora så dela dem i mindre bitar. Skär gurkan i munsbitar.
  3. Stek baconet. (Om man vill kan man hälla bort baconfetttet och använda margarin eller olja att steka i)Höj värmen och tillsätt purjon, paprikan och svampen. Låt det fräsa i ca 2 minuter.
  4. Tillsätt gurkan och böngroddarna. Smaksätt med soja och lite peppar.
  5. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • essim 28 november 2008

    Lägger in en bild på den goda böngroddsgrytan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.