Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk citronsås

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel att göra frisk smak!Hälls över grönsaker,vårullar,stekt kyckling eller friterad fisl m.m

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda citron, buljong, vatten, honung, socker och ingefära i en liten kastrull. Värm långsamt upp blandningen tills sockret är upplöst. Öka värmen och låt blandningen koka upp. Rör ihop maizena och vatten i en liten skål, vispa ner redningeni kastrullen och vispa tills såsen tjocknar.
  2. Tag kastrullen från plattan och rör ner salladslöken samt saltet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.