- Serverar: 1 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Annorlunda fiskrätt. Mycket god och snabb. Det som tar tid är att strimla grönsakerna i tändsticksliknande bitar.
Instruktioner
- Skär alla grönsakerna i tändstickstjocka strimlor (purjon på längden!) och chilin i små flisor (ha gärna olja på fingrarna när du skär, så slipper du "bränna dig")
- Mjukstek grönsakerna i lite olja. Smula över buljongtärningen.
- Rör ihop soja / vatten / majsenamjöl. Häll det över grönsakerna. Lägg i fisken.
- Låt småputtra tills fisken är vit i köttet, (späd ev. med mer vatten om det blir för tjockt) häll på en liten slatt sherry (ca 2 msk). Rör om. Det ska inte koka för länge, grönsakerna ska behålla spänsten.
- Servera med 1,5 dl kokta nudlar eller ris. Ätes gärna med pinnar
Publicerat den
28 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar