Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skär gärna ner lite salladskål till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéen i skivor, krydda och bryn dem i en stekpanna. Skölj ur pannan med vatten och ta tillvara på skyn.
  2. Häll 2 dl sky och vatten i stekpannan. Tillsätt fond, tomatpuré och sambal oelek. Koka upp och tillsätt potatismjölet utrört i lite kallt vatten, smaka av med soja. Koka upp såsen under omrörning. Lägg ner köttet i såsen, sjud ca: 5 minuter.
  3. Servera grytan med kokt ris och wokade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.