Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör det enkelt för dig. Köttfärssfyllda pitabröd med krispiga solrosskott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, halvera och skär löken i skivor. Skär vitkålen i strimlor och champinjonerna i skivor. Fräs grönsakerna i en stor stekpanna, lägg grönsakerna åt sidan.
  2. Stek köttfärsen 3-4 minuter. Smula buljongen under stekningen, tillsätt salt och peppar. Tillsätt grönsakerna och sojan. Avsluta med att röra ner solrosskotten.
  3. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche och sweet chilisås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marie79 18 september 2009

    Super gott !!!! Kommer göras flera gånger. Högsta betyg från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.