Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk svamp och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det här är en del av en kinameny jag gjorde inspirerad av ett besök i Shandong-provinsen i Kina 2009. De flesta recepten fungerar iofs för enskilt också. Följande recept ingick i menyn och finns i min kokbok: 1. Äggstekta nudlar, 2. Haricots Verts med färsk vitlök och bladpersilja, 3. Stekt kyckling i sötsur sås av ananas, 4. Räkor och purjolök med oystersås, 5. Kinesisk svamp och paprika, 6. Råstekt persiljerot med soja och vitlök

Ingredienser

Instruktioner

Stek upp svamparna i olja. Häll ut vattnet som kommer ur svampen, lägg i paprikan du skurit upp. Bitarna får vara stora som en 5-krona. Lägg i bladpersiljan och den finskurna chilin. Salta och fräs en stund tills paprikan blivit varm och fått lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.