Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinuskipaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

lätt att göra och smakar gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krosa havre kexsen. Blanda kex med smält margarin. Bred ut i botten av en paj form. Vispa grädden och rör ner creme fraiche och kinuski såsen.
  2. Tillsätt 3 gelatinblad. Bred ut i paj fomen. Ställ pajen i kylskåpet eller i frysen t'ills den stelnar.

Kommentarer (2)

  • felicia02 20 maj 2008

    bra

  • HEDD 16 oktober 2008

    Mums!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.