Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kir

 
Skriv ut

Alltid lika gott...och ännu godare är det hemmagjorda...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och mosa bären. Häll på vinet och låt stå i minst 2 dygn.
  2. Låt självrinna genom silduk. Mät upp och tillsätt 1 kg strösocker per liter vin. Ge ett hastigt uppkok. Skumma och häll upp på varma, väl rengjorda flaskor.
  3. Låt kiren vila svalt fram till jul.
  4. Ger ca 3 liter Kir.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.