- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Medan vi väntar på att kirskålen ska titta upp byter vi ut den mot färsk spenat.
Instruktioner
- Blanda snabbt ihop degen och låt den vila kallt i 30 minuter.
- Värm ugnen till 175°C.
- Tryck ut degen i en pajform och nagga med en gaffel i botten. Grädda pajskalet i 5-10 minuter.
- Skölj kirskålen, skär bort stjälkarna ifall du fick med dem och förväll i kokande vatten 1 minut, (spenat behöver inte förvällas). Fräs den sedan i lite smör med salt och peppar.
- Blanda ägg och mjölk och rör ner den avrunna kirskålen. Smaka av med salt och peppar. Häll äggblandningen i det förgräddade pajskalet och smula över chevren.
- Grädda pajen cirka 30 minuter.
Publicerat den
17 april 2013
Liknande recept
Skriv kommentar