Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kitschiga desserter

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Hur enkla som helst! Inte bara det, de är coola också!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk. Rör så att den smälter. Rör ihop äggulorna i en skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Blanda först i lite av grädden och sedan resten. Rör i karamellfärg. Häll upp i små glas. Låt moussen stå 2–3 timmar i kylen. Garnera med strössel eller mörk choklad i bitar. TIPS! Chokladen skall inte vara för varm eller kall när du rör ner den i grädden, då är risken att den blir grynig och klumpig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.