Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwi och ananasrutor

 
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

Gul sockerkaksbotten som smakar ananas, kakan toppas med grön kiwiglasyr.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30x40 cm, och strö på ströbrödet. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Tillsätt krossad ananas eller juice. Häll upp smeten i långpannan och grädda kakan längst ned i ungnen, 25-40 minuter.
  3. Topping: Smält smöret. Blanda hushållsfärg med juice/kiwiarom och häll i smöret. Tillsätt florsockret och rör om.
  4. Då kakan svalnat fördela toppingen jämnt över den, pynta med kokos eller physalisfrukter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.